Urządzenia i Akcesoria
Onion soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
Gruyère cheese cut in pieces80 g
-
onions cut in halves500 g
-
olive oil30 g
-
butter20 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
flour (10 g)2 tsp
-
water900 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, chicken or beefstock cube (for 0.5 l) chicken or beef1
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1255 kJ /
300 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Leek and potato soup
45 min
Asparagus cream soup
30 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Pumpkin soup
35 min
Mustard-dill sauce
2 godz. 15 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Creamy mushroom soup
20 min
Minestrone
45 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Broccoli and Stilton Soup
30 min
Onion Soup
1 godz.