Urządzenia i Akcesoria
Seafood Rice
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
fresh mussels, cleanedfresh clams cleaned400 g
-
water plus extra for clams800 g
-
salt to taste, plus extra for clams1 - 2 tsp
-
raw prawns, unpeeled300 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
red peppers cut in pieces150 g
-
green peppers cut in pieces150 g
-
olive oil70 g
-
white wine150 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped2 Tbsp
-
saffron1 pinch
-
short grain rice (e.g. paella rice) (see tip)350 g
-
orange juice, freshly squeezed50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1920 kJ /
459 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Risotto
40 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min