Urządzenia i Akcesoria
Seafood Rice
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
fresh mussels, cleanedfresh clams cleaned400 g
-
water plus extra for clams800 g
-
salt to taste, plus extra for clams1 - 2 tsp
-
raw prawns, unpeeled300 g
-
garlic cloves2
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
red peppers cut in pieces150 g
-
green peppers cut in pieces150 g
-
olive oil70 g
-
white wine150 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped2 Tbsp
-
saffron1 pinch
-
short grain rice (e.g. paella rice) (see tip)350 g
-
orange juice, freshly squeezed50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1920 kJ /
459 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Crusted Pâté (Spain)
10h
Beef and Tomato Stew
1h 25min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Monkfish and prawn soup
1h