Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g fresh parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
-
100
g fresh porcini mushrooms, sliced
lub 30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained then sliced - 100 g fresh mushrooms, sliced
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 1200 g water
- 300 g dried tagliatelle
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1659 kJ / 396 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 Min
Mixed Seafood Risotto
40 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 Std. 20 Min
Mushroom pie
1h 30min
Chickpea soup with spinach
40 min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1j 35 menit
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1 Std. 5 Min
Portuguese Leeks
45 Min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15 min
Seafood Rice
1h 15 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min