Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained then slicedfresh porcini mushrooms sliced100 g
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
dried tagliatelle300 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1659 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Spring Vegetable Penne
45 min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min