Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil50 g
-
30 g dried porcini mushrooms, soaked in warm water for 20 minutes, drained then slicedfresh porcini mushrooms sliced100 g
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
dried tagliatelle300 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1659 kJ /
396 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Hearty Soya Bean Soup
50 min
Moroccan Bean Soup
45 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Tuna Pasta
30 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min