Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 200 - 400 g talo de aipo cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 50.2 kJ / 12 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 2.3 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 65 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 500 g de espinafres
20min
Cozer 400-800 g de couve
30min
Legumes a vapor com molho de tomate
30min
Cozer 300 g de couve
20min
Cozer 600-800 g de curgete
35min
Cozer 550-800 g de cenoura
40min
Cozer 500-800 g de alho-francês
35min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35min
Cozer 400-800 g de feijão-verde
40min
Cozer 250 g de brócolos
20min
Cozer 5-6 filetes de peixe
25min
Cozer 400-800 g de brócolos
35min