Tuile de pain de mie, pont-l'évêque et magret de canard séché

Tuile de pain de mie, pont-l'évêque et magret de canard séché

4.7 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
8 portions

Składniki

  • de beurre
    20 g
  • de pain de mie blanc
    8 tranches
  • de basilic frais équeutés
    5 brins
  • de coriandre fraîche équeutés
    5 brins
  • de crème liquide 35% m.g. très froide
    200 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de magret de canard fumé coupées en morceaux
    16 tranches
  • de fromage type pont-l'évêque, coupées en deux
    4 tranches
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de graines de céréales
    4 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 207.5 kcal / 863.3 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 15.5 g
Węglowodany 11.3 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 8.6 g
Sód 300.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...