Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de sucre glace maison
- 150 g d'amandes en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 5 gouttes de colorant alimentaire, coloris de votre choix
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1026 kJ / 245 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bûche meringuée au citron
1h 15 min
Cristallisation du chocolat
15min
Nougat de Montélimar
3u. 30min
Pâtes de fruit à la fraise
2h 35min
Mendiants au chocolat
30 min
Poudre de caramel
1h
Calissons d'Aix
24 godz.
Galette des rois à la crème d'amande
1h 15 min
Assortiment de truffes au chocolat
45 min
Mini-dacquoises au chocolat
4h
Fruits déguisés
45 min
Dacquoise
40 min