Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de sucre glace maison
- 150 g d'amandes en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 5 gouttes de colorant alimentaire, coloris de votre choix
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1026 kJ / 245 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mendiants au chocolat
30min
Dacquoise
40min
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Napolitain
73 Std. 40 Min
Choux à la mousse de petits pois
4 Std.
Sucettes chocolat-orange
2h 45min
Assortiment de truffes au chocolat
45min
L'escargot chou
1 Std. 15 Min
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Nougats noirs
3 Std.
Crème d'amande
10min
Génoise au chocolat
45min