Risotto piselli, merluzzo e menta
TM6 TM5

Risotto piselli, merluzzo e menta

3.5 (30 ocen)

Składniki

  • 2 - 3 rametti di menta fresca, le foglioline
  • 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
  • 50 g di cipolla, a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di riso (tipo Carnaroli o Arborio)
  • 60 g di vino bianco
  • 750 g di acqua
  • 150 g di piselli surgelati
  • 250 g di filetti di merluzzo a pezzi (3-4 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 40 g di burro a pezzi

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2125 kJ / 508 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
64 g
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
3.9 g
Sód
438 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy