Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
TM6 TM5 TM31

Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini

3.5 (20 ocen)

Składniki

Cipolle caramellate

  • 250 g di cipolle rosse di Tropea ad anelli
  • 130 g di zucchero di canna
  • 50 g di aceto balsamico
  • 30 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Pesce spada

  • 4 tranci di pesce spada
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 4 pizzichi di sale
  • 4 pizzichi di pepe nero macinato
  • 10 pomodorini, a metà
  • erbe aromatiche fresche miste le foglioline, lavate e asciugate
  • 500 g di acqua

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1209.5 kJ / 289 kcal
Białko
18.4 g
Węglowodany
40.9 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
1.8 g
Sód
1081.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy