Seppioline al vino bianco
TM5 TM6

Seppioline al vino bianco

3.9 (44 oceny)

Składniki

  • ½ spicchio di aglio
  • 1 peperoncino rosso piccante (opcjonalnie)
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di vino bianco
  • 800 g di seppioline fresche, pulite
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
891 kJ / 213 kcal
Białko
28.1 g
Węglowodany
1.4 g
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
0.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy