
Urządzenia i Akcesoria
Polędwiczki wieprzowe faszerowane śliwkami z ziemniakami
Składniki
-
polędwiczki wieprzowe (po 500 g)2
-
śliwek suszonych, bez pestek (ok. 340 g)35
-
oleju2 łyżki
-
sól do natarcia mięsa i oprószenia ziemniaków
-
pieprz czarny, mielony do natarcia mięsa
-
wody1250 g
-
ziemniaków pokrojonych na 3 cm kawałki1200 g
-
cebuli przekrojonej na pół190 g
-
ząbki czosnku3
-
koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM1 ½ łyżeczki
-
koncentratu pomidorowego15 g
-
skrobi kukurydzianej1 - 2 łyżki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Polska
Możesz także polubić...
Rolada z indyka z brokułami i fetą
1 godz. 45 min
Pierś z kaczki z sosem z czerwonego wina, purée selerowo-kalafiorowe
1 godz. 50 min
Rolada z indyka z brzoskwiniami i morelami na Varomie
1 godz. 45 min
Pierś z indyka zawinięta w boczek z ziemniakami; Warstwowy deser śliwkowy
1 godz. 50 min
Kurczak pod pierzynką z marchewki i pora; Młode ziemniaki; Surówka z kalarepy i rzodkiewki
45 min
Eskalopki z indyka w sosie śmietanowo-musztardowym z ziemniakami i surówką
50 min
Pierś z indyka z sosem żurawinowym
13 godz. 20 min
Pierś z indyka faszerowana serem ricotta, szpinakiem i orzechami
2 godz.
Pieczona rolada wieprzowa z sosem jabłkowym
2 godz. 15 min
Sznycle pod kołderką warzywną z ziemniakami i sałatką Cezar; Lody wiśniowe
45 min
Polędwiczki wieprzowe faszerowane pieczarkami i serem z ziemniakami; Kapusta gotowana
1 godz. 10 min
Sałatka z kaczką (sous-vide, z osłoną noża miksującego) i sosem borówkowym
1 godz. 35 min