Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
TM6

Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie

4.9 (12 ocen)

Składniki

Seppie

  • 500 g di seppie pulite
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco

Ragù di lenticchie

  • 20 g di gambo di sedano
  • 40 g di carota, pelata e a pezzi
  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di lenticchie in scatola, sciacquate e sgocciolate
  • 250 g di passata di pomodoro
  • 30 g di olive taggiasche denocciolate
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di peperoncino in polvere

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1703 kJ / 407 kcal
Białko
28.6 g
Węglowodany
16.8 g
Tłuszcz
25.6 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Błonnik
5.5 g
Sód
663.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy