![Taroz Taroz](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c3a4a832-465e-41a3-85d9-6eb9af875551/Derivates/e6c4e04b-aa6b-4c5c-99da-2a67c3636c4f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (2x2 cm)
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 60 g di cipolla a pezzi
- 100 - 120 g di burro a pezzi
- 200 g di formaggio tipo Casera a tocchetti
- 1 pizzico di sale (opcjonalnie)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2028.4 kJ / 484.8 kcal
- Białko
- 14.4 g
- Węglowodany
- 24.3 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Tłuszcz nasycony
- 27.8 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 1.2 mg
Alternatywne przepisy
Polenta taragna
1h 15 min
Sciatt
1 Std.
Risotto al Teroldego
40 min
Porri in crema delicata
35 min
Strangolapreti alla trentina
4h
Pisarei e faśö
35 min
Pizzoccheri
50 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 Std.