Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 yemas de huevo
- 30 g de licor de anís
- 30 g de mantequilla fundida
- 160 g de harina de repostería
- 50 g de agua
- 150 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 311 kJ / 74 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 3 mg
Alternatywne przepisy
Pastas de té rizadas
40min
Roscón gallego
1 Std. 30 Min
Trenzas de avellana
1h 45min
Rolls de arándanos con crema de queso
2 Std. 30 Min
Pastas de albaricoque y matcha
4h
Rosca de carnaval
2h 10min
Bollitos con malvaviscos
2h
Medias lunas de vainilla y avellanas
2h 15min
Bundt cake de chocolate
2h
Suizos
2 Std. 30 Min
Galletas danesas
35min
Bica de Castro Caldelas
1 Std. 20 Min