Urządzenia i Akcesoria
Melindres (Galicia)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
24 unidades
Składniki
-
6 yemas de huevo
-
30 g de licor de anís
-
30 g de mantequilla fundida
-
160 g de harina de repostería
-
50 g de agua
-
150 g de azúcar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidad
Sód
3 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
311 kJ /
74 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50 min
Roscón bombón
4 godz.
Estrella brioche nevada
3 godz. 10 min
Brioche de chocolate y avellana
2 godz. 20 min
Pan de mantequilla con chocolate y nueces
1 godz. 40 min
Corona de brioche con crema de whisky
5 godz.
Roscón gallego
1 godz. 30 min
Bundt cake de nata y cítricos
1 godz. 25 min
Bica de Castro Caldelas
1 godz. 20 min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 godz. 10 min
Orejas de carnaval
30 min
Magdalenas de nata
1 godz.