Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de chocolate con leche en trozos
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de brandy
- 1 cucharada de café soluble
- 150 g de leche condensada
- 100 g de queso cremoso
- 20 g de mantequilla
- 30 g de cacao puro en polvo para rebozar
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 345 kJ / 83 kcal
- Białko
- 1.33 g
- Węglowodany
- 9.09 g
- Tłuszcz
- 4.54 g
- Błonnik
- 0.87 g
Alternatywne przepisy
Semifrío de crema de whisky
1h
Trufas de tiramisú
45min
Parfait de turrón con coulis de frutos rojos
10 Std. 30 Min
Trufas de tiramisú
1h
Plumas de chocolate para decorar
40min
Trufas de chocolate blanco al cava
3 Std.
Panna cotta a la crema de whisky
2 godz. 45 min
Trufas de naranja
15h 15 min
Trufas de chocolate blanco
1h 20min
Profiteroles de tiramisú
4h
Trufas de coco
1 Std. 40 Min
Trufas de chocolate negro
4 godz. 30 min