Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 16 obleas de masa para empanadillas pequeñas (160 g)
- 2 - 3 cucharaditas de mantequilla fundida
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 50 g de nueces peladas
- 250 g de queso mascarpone
- 70 g de dulce de leche
- 1 cucharadita de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 677 kJ / 162 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 0.7 g
Alternatywne przepisy
Mousse de chocolate y caramelo salado
1h 45 min
Postre dos chocolates y avellanas
3h 30min
Mousse de chocolate blanco y fresa
2 Std. 10 Min
Crema de limón con galleta
40min
Bombas crujientes de crema
5h 30min
Bombones de naranja
1h
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Panna cotta de dulce de leche con plátano y granola
4 Std. 15 Min
Tartaletas de mantequilla con crema de queso
1h
Volcán de dulce de leche
30min
Tarta de chocolate blanco y negro
1h 25min
Vasitos de cheesecake con dulce de leche
2h 15min