Postre en capas de bizcochos al caramelo

Postre en capas de bizcochos al caramelo

4.7 56 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 raciones

Składniki

Nata montada
  • 50 g de azúcar
  • 500 g de nata (35% de grasa)
  • 1 chorrito de vainilla líquida
Crema pastelera
  • 500 g de leche
  • 80 g de azúcar
  • 1 chorrito de vainilla líquida
  • 50 g de harina de repostería
  • 2 huevos
Montaje
  • 150 g de leche
  • 50 g de caramelo líquido
  • 30 bizcochos de soletilla
  • 350 g de dulce de leche
  • 30 - 40 g de nueces peladas troceadas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 445 kcal / 1860 kJ
Białko 8.9 g
Tłuszcz 24.3 g
Węglowodany 47.7 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...