
Urządzenia i Akcesoria
Postre en capas de bizcochos al caramelo
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 raciones
Składniki
Nata montada
-
de azúcar50 g
-
de nata (35% de grasa)500 g
-
de vainilla líquida1 chorrito
Crema pastelera
-
de leche500 g
-
de azúcar80 g
-
de vainilla líquida1 chorrito
-
de harina de repostería50 g
-
huevos2
Montaje
-
de leche150 g
-
de caramelo líquido50 g
-
bizcochos de soletilla30
-
de dulce de leche350 g
-
de nueces peladas troceadas30 - 40 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
445 kcal /
1860 kJ
Białko
8.9 g
Tłuszcz
24.3 g
Węglowodany
47.7 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tartas sin horno
13 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania