Postre en capas de bizcochos al caramelo

Postre en capas de bizcochos al caramelo

4.7 55 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 raciones

Składniki

Nata montada
  • de azúcar
    50 g
  • de nata (35% de grasa)
    500 g
  • de vainilla líquida
    1 chorrito
Crema pastelera
  • de leche
    500 g
  • de azúcar
    80 g
  • de vainilla líquida
    1 chorrito
  • de harina de repostería
    50 g
  • huevos
    2
Montaje
  • de leche
    150 g
  • de caramelo líquido
    50 g
  • bizcochos de soletilla
    30
  • de dulce de leche
    350 g
  • de nueces peladas troceadas
    30 - 40 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 445 kcal / 1860 kJ
Białko 8.9 g
Tłuszcz 24.3 g
Węglowodany 47.7 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...