Urządzenia i Akcesoria
榨菜炒牛肉
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
牛肉絲300 克
-
醬油10 克
-
米酒10 克
-
玉米粉½ 茶匙
-
油20 克
-
蒜頭 切片10 克
-
新鮮紅辣椒 切絲10 克
-
嫩薑 切絲5 克
-
榨菜 略為沖洗,切絲(約0.5公分)80 克
-
糖½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
2911.2 mg
Białko
61.1 g
Kalorie
2595.6 kJ /
620.9 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
176.4 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
2020 超市系列-牛肉
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan