雪菜鮮肉包子

雪菜鮮肉包子

4.2 12 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 個

Składniki

麵皮
  • 多備一些刷油用
    1 茶匙
  • 250 克
  • 乾酵母粉
    1 茶匙
  • 1 大匙
  • 中筋麵粉
    500 克
  • 1 茶匙
內餡
  • 嫩薑 切片
    5 克
  • 雪裡紅 切段(約5公分)
    150 克
  • 豬絞肉
    300 克
  • 切蔥花
    2 根
  • 1 顆
  • 醬油
    ½ 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 黑麻油
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 太白粉
    1 大匙
組合
  • 500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 10.54 g
Kalorie 988 kJ / 236 kcal
Tłuszcz 4.915 g
Błonnik 1.612 g
Węglowodany 36.212 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...