Urządzenia i Akcesoria
滷豬腳
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 人份
Składniki
-
油5 克
-
薑 切片15 克
-
蔥 切段30 克
-
蒜頭30 克
-
豬腳 先以熱水川燙去除血水750 克
-
八角2 粒
-
冰糖40 克
-
醬油150 克
-
米酒50 克
-
水500 克
-
五香粉¼ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
42.6 g
Kalorie
2493.8 kJ /
596.6 kcal
Tłuszcz
35.6 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan
廚藝大神
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan