蕃茄炒蛋
TM5 TM6

蕃茄炒蛋

3.6 (28 ocen)

Składniki

  • 3 顆 蛋
  • ½ 茶匙 鹽
  • 15 克 蒜頭
  • 100 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
  • 5 克 油
  • 450 克 蕃茄 ,切塊(約2公分)
  • 2 大匙 蕃茄醬
  • 1 茶匙 糖
  • 10 克 蔥 ,切段

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
539.2 kJ / 129 kcal
Białko
6.8 g
Węglowodany
16.9 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy