Urządzenia i Akcesoria
番茄炒蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蛋3 顆
-
鹽½ 茶匙
-
蒜頭15 克
-
油5 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
番茄 切塊(約2公分)450 克
-
番茄醬2 大匙
-
糖1 茶匙
-
蔥 切段10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.8 g
Kalorie
539.2 kJ /
129 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30分鐘快煮餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan