番茄炒蛋

番茄炒蛋

3.5 29 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 3 顆
  • ½ 茶匙
  • 蒜頭
    15 克
  • 5 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    100 克
  • 番茄 切塊(約2公分)
    450 克
  • 番茄醬
    2 大匙
  • 1 茶匙
  • 切段
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6.8 g
Kalorie 539.2 kJ / 129 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 16.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...