Urządzenia i Akcesoria
小白菜炒豆包
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
蝦米 泡軟,瀝乾5 克
-
油炸豆腐皮 泡軟,切條(寬約1公分)30 克
-
紅蘿蔔 切薄片20 克
-
小白菜 切段(約5公分)150 克
-
醬油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
糖1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3 g
Kalorie
298.5 kJ /
71.5 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan