小白菜炒豆包

小白菜炒豆包

4.0 17 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 蝦米 泡軟,瀝乾
    5 克
  • 油炸豆腐皮 泡軟,切條(寬約1公分)
    30 克
  • 紅蘿蔔 切薄片
    20 克
  • 小白菜 切段(約5公分)
    150 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 3 g
Kalorie 298.5 kJ / 71.5 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...