Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 蒜頭
- 10 克 油
- 5 克 蝦米 ,泡軟,瀝乾
- 30 克 油炸豆腐皮 ,泡軟,切條(寬約1公分)
- 20 克 紅蘿蔔 ,切薄片
- 150 克 小白菜 ,切段(約5公分)
- 1 茶匙 醬油
- 1 茶匙 米酒
- 1 茶匙 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 298.5 kJ / 71.5 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 1 g