Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 粒 蒜頭, 切片
- 2 茶匙 沙拉油
- 200 克 豬里肌肉, 切條
- 150 克 青椒, 切條
- 50 克 紅甜椒, 切條
- 100 克 熟竹筍, 切條
- 1 茶匙 糖
- 15 克 醬油
- 15 克 蠔油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1251 kJ / 298 kcal
- Białko
- 24.9 g
- Węglowodany
- 14.6 g
- Tłuszcz
- 15.4 g
- Błonnik
- 3.1 g