Urządzenia i Akcesoria
西芹炒帶子
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭 切片15 克
-
油10 克
-
西洋芹 去皮,切段(約2公分X4公分)150 克
-
紅蘿蔔 切片60 克
-
冷凍干貝 退冰,橫切剖半200 克
-
米酒10 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) 切斜片1 枝
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1311.3 mg
Białko
14 g
Kalorie
606.7 kJ /
145.2 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
38 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
超市系列-海鮮
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan