西芹炒帶子

西芹炒帶子

3.8 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭 切片
    15 克
  • 10 克
  • 西洋芹 去皮,切段(約2公分X4公分)
    150 克
  • 紅蘿蔔 切片
    60 克
  • 冷凍干貝 退冰,橫切剖半
    200 克
  • 米酒
    10 克
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) 切斜片
    1 枝

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1311.3 mg
Białko 14 g
Kalorie 606.7 kJ / 145.2 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 38 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...