Urządzenia i Akcesoria
鮮菇炒肉絲
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
薑 切片10 克
-
油20 克
-
豬肉絲 剝散200 克
-
新鮮綜合菇類 (任一種類),切條200 克
-
烤肉醬35 克
-
白芝麻½ 茶匙
-
蔥 切蔥花10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.5 g
Kalorie
768.5 kJ /
183.8 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
調味醬烹飪術
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan