Urządzenia i Akcesoria
奶油蘑菇雞湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切大塊200 克
-
奶油40 克
-
油10 克
-
去骨去皮雞腿肉 切小塊200 克
-
蘑菇 切片150 克
-
鹽¾ 茶匙
-
白胡椒粉¾ 茶匙
-
不甜白酒 (opcjonalnie)50 克
-
中筋麵粉60 克
-
雞高湯700 克
-
乾燥月桂葉1 片
-
新鮮百里香葉1 大匙
-
鮮奶油200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
14.2 g
Kalorie
1450 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
21.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
母親節親子下廚樂
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan