Urządzenia i Akcesoria
千層蛋糕
Przygotowanie 1 godz. 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
1 個
Składniki
-
蛋4 顆
-
糖25 克
-
鮮奶油560 克
-
中筋麵粉50 克
-
玉米粉30 克
-
牛奶210 克
-
鹽¼ 茶匙
-
奶油 少許 (煎餅用)
-
冰糖粉30 克
-
白蘭地 (opcjonalnie)5 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
48.4 g
Kalorie
11908.9 kJ /
2849 kcal
Tłuszcz
246.2 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
133.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
省錢DIY
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan