Urządzenia i Akcesoria
南瓜腰果濃湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
嫩薑15 克
-
白胡桃南瓜 削皮去籽、切塊395 克
-
馬鈴薯 切塊100 克
-
生腰果60 克
-
鹽 依個人口味調整½ 茶匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
水 依個人喜好的濃度調整700 - 750 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4.8 g
Kalorie
696.8 kJ /
166.5 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan