Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de farine de semoule de blé
- 150 g de farine de blé, et plus pour travailler la pâte
- 1 pincée de sel
- 150 g d'eau
- 20 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1701 kJ / 406 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes fraîches sans œufs
1 Std. 35 Min
Pâtes fraîches
1h
Crêpes farcies ou Gözleme (Paul) Métrique
Brak ocen
Toffes (bonbons au caramel)
2 Std.
Mousse au chocolat glacée
Brak ocen
Pommes Dauphine
1h 40min
Pain ciabatta
1 Std. 45 Min
Beurre
40min
Sirop de fraise à la vanille
Brak ocen
Beurre
40min
Rotolo aux champignons et poivrons
2h 15min
Pain toast
16 godz.