Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre, en morceaux
- 370 g de farine de blé, et plus pour travailler la pâte
- 1 oeuf
- 1 pincée de sel
- ½ c. à café de sucre vanillé, fait maison
- 2 pincées de colorant alimentaire vert
- 50 g d'amandes éffilées
- 20 g de confiture de fraises
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 509.3 kJ / 121.9 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 12.9 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto
30min
Génoise
1h 50min
Biscuits Brownie
1h 35min
Cookies aux pépites de chocolat
50min
Biscuits d'amour aux fraises
1h 10min
Biscuits au pain d'épices
2h 20 min
Biscuits apéritifs 'fantômes'
1h 15min
Meringues fantômes
12h 25min
Mousse au chocolat
3h 20min
Sorbet aux fruits
10min
Brownies
50min
Pâte à chou
2u.