Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g de potiron, en morceaux (3-4 cm)
- 700 g d'eau
- 2 pincée de sel
- 1 ½ c. à café de levure déshydratée
- 300 g de farine à pain
- 85 g de sucre
- 3 c. à café de cannelle, moulue
- de l'huile végétale, pour frire
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 228 kJ / 54 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte aux fraises et chocolat
3h
Riz au poulet Hainan
1 Std. 20 Min
Crème d'amandes au chocolat
2h
Chouettes au fromage
Brak ocen
Boules d'amour
1h
Tarte à la crème aux bananes avec croûte en gaufrette (Métrique)
1 Std. 35 Min
Gâteau triple chocolat
2 godz. 30 min
Poulet cuit à la tapenade et purée de pommes de terre aux oignons caramélisés
2 godz. 15 min
Flatbread à l'aneth et à la feta
1 Std. 20 Min
Quenelles au cresson
Brak ocen
'Chowder' de maïs doux et chorizo
1h
Poivrons farcis au riz et à la sauce tomate
1h