Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de cassonade
- 200 g d'eau
- 3 morceaux de zeste d'orange (environ 5 x 1,5 cm)
- 60 g de jus d'orange (environ 1 orange)
- 2 bâtons de cannelle, et plus pour servir
- 6 clous de girofle
- ¼ c. à café de noix de muscade moulue
- 2 gousses de cardamome, écrasées
- 2 anis étoilé
- 750 g de cidre
- 1 orange, en tranches, pour servir
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 375 kJ / 89 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 13.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35min
Meringues fantômes
12u. 25min
Batch Cooking | Salade de pois chiches aux carottes et oignons rouges caramélisés & yaourt aux fruits
Keine Bewertungen
Affogato de bananes rôties
10 Std. 55 Min
Soupe mystère
45min
Glace à la vanille
12 godz.
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2 Std. 40 Min
Panna cotta aux asperges et magret de canard fumé
2 godz. 45 min
Mousse glacée aux fruits rouges
10min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50min
Frangipane aux poires
1h 30min