Vin chaud
TM6 TM5 TM31

Vin chaud

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 50 g de cassonade
  • 200 g d'eau
  • 3 morceaux de zeste d'orange (environ 5 x 1,5 cm)
  • 60 g de jus d'orange (environ 1 orange)
  • 2 bâtons de cannelle, et plus pour servir
  • 6 clous de girofle
  • ¼ c. à café de noix de muscade moulue
  • 2 gousses de cardamome, écrasées
  • 2 anis étoilé
  • 750 g de cidre
  • 1 orange, en tranches, pour servir

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
375 kJ / 89 kcal
Białko
0.5 g
Węglowodany
21 g
Tłuszcz
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
1.7 g
Sód
13.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy