Vin chaud

Vin chaud

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions

Składniki

  • 50 g de cassonade
  • 200 g d'eau
  • 3 morceaux de zeste d'orange (environ 5 x 1,5 cm)
  • 60 g de jus d'orange (environ 1 orange)
  • 2 bâtons de cannelle et plus pour servir
  • 6 clous de girofle
  • ¼ c. à café de noix de muscade moulue
  • 2 gousses de cardamome écrasées
  • 2 anis étoilé
  • 750 g de cidre
  • 1 orange en tranches, pour servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 89 kcal / 375 kJ
Białko 0.5 g
Tłuszcz 0.2 g
Węglowodany 21 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 13.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...