Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de lait demi-écrémé
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé complet
- 250 g de farine de blé
- 40 g d'huile d'olive, et un peu pour badigeonner
- ½ c. à café de sel
- 70 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 70 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en morceaux
- 100 g de lardons
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 2008 kJ / 477 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto
30min
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45min
Génoise
1h 50min
Pâte à pizza
1h
Pain express
1 Std. 15 Min
Cookies
50min
Focaccia aux pommes de terre
2h 50min
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50min
Nœud au lard
2h 10 min
Cake marbré - Varoma
1h 10min
Bretzels
1h 50min