Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de chocolat, en morceaux
- 50 g de fruits secs variés, concassés (noix, amandes, noisettes, noix de pécan, ...)
- 50 g de fruits confits variés, en petits morceaux (orange, cerise, angélique,...)
- 1 c. à soupe de raisins secs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 311 kJ / 75 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Amandes cacao moka
50min
Petits pains au lait
2 Std. 5 Min
Ganache
20min
Pâte brisée
1h 50min
Crème brûlée
4 godz. 50 min
Panna cotta
6h 15 min
Macarons au caramel
1h 50min
Riz au lait
1 godz.
Sorbet au café rapide
5 min
Sauce caramel
1 godz. 30 min
Crème Thermomix® pour les fêtes
25min
Toffees au caramel
2 godz.