Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de fruits rouges frais variés
- 40 g de sucre en poudre
- 900 g de lait entier
- 30 g de lait en poudre
- 120 g de yaourt nature
- 250 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 550.3 kJ / 131.3 kcal
- Białko
- 5.6 g
- Węglowodany
- 14.3 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 71.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yaourt à la grecque miel et noix
12h 20min
Yaourt à la vanille
12h 20min
Yaourt au chocolat
12 Std. 25 Min
Mousse glacée aux fruits rouges
10min
Pâte à crêpe
1 Std. 15 Min
Baguette
3 godz. 45 min
Pain de campagne
2h
Mayonnaise
5min
Confiture à la fraise
1h 5min
Fond de légumes
45 min
Yaourt nature au Varoma
12 godz.
Pâte à chou
2h