Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le yaourt à la grecque
- 200 g de yaourt nature
- 100 g de crème épaisse, 40% M.G.
- 800 g de lait entier
- 250 g d'eau
- 30 g de jus de citron
Les cerneaux de noix au miel
- 75 g de cerneaux de noix
- 250 g de miel
- 1 pincée de cannelle en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1237 kJ / 296 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2h
Pâte feuilletée express
2h
Yaourt à la vanille
12h 20min
Yaourt au chocolat
12 Std. 25 Min
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Pain au lait
2h 20min
Baguette
3 godz. 45 min
Mayonnaise
5min
Pâte brisée
5min
Glace au chocolat
12 godz.
Yaourt nature au Varoma
12 godz.
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 min