Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g de sucre
- 3 - 5 citrons, de préférence bio, zeste et jus
- 120 g de beurre doux, en morceaux
- 3 oeufs
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 8921 kJ / 2135 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 247 g
- Tłuszcz
- 115 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 min
Crème caramel
5h 30min
Muffins à la patate douce et aux noix
1h
Glace au gin et à la lavande
14 Std. 35 Min
Caramel de base
25min
Crème au chocolat
1 Std. 20 Min
Coleslaw
10min
Fudge rapide au chocolat et aux amandes
2 godz. 15 min
Fromage frais aux noix et pain au petit-lait
12h 15min
Glace au chocolat
12 godz.
Glace aux fruits
5min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 min