Urządzenia i Akcesoria
Prawn noodle curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
fresh oyster mushrooms50 g
-
coconut milk540 g
-
water60 g
-
red curry paste (see Tip)1 tbsp
-
fish sauce1 tsp
-
medium raw prawns peeled with tails intact20
-
vermicelli noodles broken into halves100 g
-
fresh bean sprouts for garnishing
-
micro herbs for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
834.7 mg
Białko
25.1 g
Kalorie
1759.1 kJ /
418.8 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Prawn and noodle stir-fry
25 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Thai chicken wraps
40 min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Crab linguine
30 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 godz. 15 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Chiang Mai noodles
25 min
Thai green chicken curry
30 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min