Urządzenia i Akcesoria
Prawn noodle curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
fresh oyster mushrooms50 g
-
coconut milk540 g
-
water60 g
-
red curry paste (see Tip)1 tbsp
-
fish sauce1 tsp
-
medium raw prawns peeled with tails intact20
-
vermicelli noodles broken into halves100 g
-
fresh bean sprouts for garnishing
-
micro herbs for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
834.7 mg
Białko
25.1 g
Kalorie
1759.1 kJ /
418.8 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut turmeric fish curry
40 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Garlic prawns
25 min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Prawn saganaki with feta
35 min