Urządzenia i Akcesoria
Steamed white fish with tomato and Indian spices
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
olive oil2 tsp
-
garlic paste (see Tips)¾ tsp
-
ginger paste (see Tips)1 ½ tsp
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
fresh coriander roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)15 sprigs
-
red onion80 g
-
salt2 tsp
-
tandoori paste (see Tips)1 ¼ tbsp
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 ½ tbsp
-
fresh tomatoes cut into quarters300 g
-
coconut cream40 g
-
hoki fillets 3 cm thick (approx. 170 g each)4
-
basmati rice250 g
-
water1000 g
-
lemon cut into pieces, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1355 mg
Białko
39.3 g
Kalorie
2147.8 kJ /
511.3 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican chicken soup
30 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40 min
Chicken jalfrezi
1 godz. 50 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Mexican chicken stew
40 min
Balti coconut fish curry
50 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Thai green chicken curry
30 min
Thai red chicken curry
30 min