Urządzenia i Akcesoria
Steamed white fish with tomato and Indian spices
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
olive oil2 tsp
-
garlic paste (see Tips)¾ tsp
-
ginger paste (see Tips)1 ½ tsp
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
fresh coriander roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)15 sprigs
-
red onion80 g
-
salt2 tsp
-
tandoori paste (see Tips)1 ¼ tbsp
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 ½ tbsp
-
fresh tomatoes cut into quarters300 g
-
coconut cream40 g
-
hoki fillets 3 cm thick (approx. 170 g each)4
-
basmati rice250 g
-
water1000 g
-
lemon cut into pieces, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1355 mg
Białko
39.3 g
Kalorie
2147.8 kJ /
511.3 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken in yoghurt
30 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 godz. 15 min
Bengali fish cakes
1 godz. 20 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 godz.
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Balti coconut fish curry
50 min