![Steamed white fish with tomato and Indian spices Steamed white fish with tomato and Indian spices](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AD78D669-2A1F-434F-9C28-B1770B8A458D/Derivates/E6CD5A75-5943-40B3-BFBC-9AFFEA5F4722.jpg)
Wersje kompatybilne
Steamed white fish with tomato and Indian spices
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 tsp olive oil
- ¾ tsp garlic paste (see Tips)
- 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 15 sprigs fresh coriander, roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)
- 80 g red onion
- 2 tsp salt
- 1 ¼ tbsp tandoori paste (see Tips)
- 1 ½ tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 300 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 40 g coconut cream
- 4 hoki fillets, 3 cm thick (approx. 170 g each)
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- lemon, cut into pieces, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2147.8 kJ / 511.3 kcal
- Białko
- 39.3 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 1355 mg
Alternatywne przepisy
Goan prawn curry
25min
Fish with ginger lime sauce
35min
Garam masala powder
5 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Middle Eastern planked salmon
1u. 40min
Chicken tikka masala
1u. 10min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min
Salmon kabsa
40min
Chicken 65 and green chutney
1ч. 5 мин.
Coconut fish curry
1u. 10min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min