Urządzenia i Akcesoria
Curried chicken salad wraps
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into thirds500 g
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
spring onions/shallots white part only, cut into thirds2
-
toasted pine nuts50 g
-
raisins (optional - see Tips)25 g
-
mayonnaise (see Tips)200 g
-
curry powder (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salt for seasoning½ tsp
-
ground black pepper for seasoning¼ tsp
-
rocket leaves to serve
-
tortillas low carb or keto wraps of choice (see Tips)6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
510.8 mg
Białko
20.9 g
Kalorie
2129.5 kJ /
507 kcal
Tłuszcz
42.9 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min