
Urządzenia i Akcesoria
Oliwa chili
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 porcji
Składniki
-
4 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
5 g czerwonej papryczki chili, świeżej z pestkami, pokrojonej na kawałki (ok. 1 szt.)
-
120 g oliwy z oliwek
-
¼ łyżeczki soli
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
133 kcal /
556.6 kJ
Białko
0 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
0.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
73.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Przepisy
Polska
Polska