Oliwa chili

Oliwa chili

4.6 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 porcji

Składniki

  • 4 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 5 g czerwonej papryczki chili, świeżej z pestkami, pokrojonej na kawałki (ok. 1 szt.)
  • 120 g oliwy z oliwek
  • ¼ łyżeczki soli

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 133 kcal / 556.6 kJ
Białko 0 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 0.1 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 73.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...