Masło kurkowe
TM5 TM6

Masło kurkowe

4.3 (47 ocen)

Składniki

  • ½ - 1 ząbek czosnku
  • 200 g kurek, świeżych lub mrożonych, uprzednio rozmrożonych
  • 200 g masła, zimnego, pokrojonego na kawałki
  • ½ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego

Wartości odżywcze
na 1 Cały przepis
Kalorie
6481.2 kJ / 1548 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
18.8 g
Tłuszcz
166 g
Błonnik
8.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy