Urządzenia i Akcesoria
Masło kurkowe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
400 g
Składniki
-
½ - 1 ząbek czosnku
-
200 g kurek, świeżych lub mrożonych, uprzednio rozmrożonych
-
200 g masła zimnego, pokrojonego na kawałki
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1.3 g
Kalorie
1620.3 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
41.5 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MASŁA SMAKOWE
13 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Grzyby z czosnkiem
20 min
Pesto grzybowo-pieczarkowe
45 min
Kokosowy chłodnik z awokado i pastą curry
40 min
Kiszone rzodkiewki (TM5)
72 godz. 30 min
Szparagi zapiekane w szynce
1 godz. 10 min
Marchewkowo-serowy dip
15 min
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
20 min
Oliwa truflowa
10 min
Chłodnik wiśniowy
1 godz. 20 min
Zupa krem z kurek
40 min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 min
Ser domowy z kozieradką i czarnuszką
1 godz.