Urządzenia i Akcesoria
Masło kurkowe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
400 g
Składniki
-
½ - 1 ząbek czosnku
-
200 g kurek, świeżych lub mrożonych, uprzednio rozmrożonych
-
200 g masła zimnego, pokrojonego na kawałki
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, świeżo mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1.3 g
Kalorie
1620.3 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
41.5 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MASŁA SMAKOWE
13 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta kanapkowa z bobu
45 min
Marynowane rzodkiewki (TM6, TM7)
48 godz. 30 min
Czarna focaccia
2 godz. 40 min
Wielkanocny pasztet jajeczny
1 godz. 5 min
Sorbet cytrynowy z szampanem
8 godz.
Oliwa truflowa
10 min
Granita ogórkowa z ginem
45 min
Konfitura z boczku i cebuli
25 min
Pesto grzybowo-pieczarkowe
45 min
Grzyby z czosnkiem
20 min
Masło z boczkiem i cebulką
55 min
Bieszczadzkie fuczki z cebulą
45 min