Sos barbecue z whisky

Sos barbecue z whisky

4.8 152 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
1 Cały przepis

Składniki

  • cebuli pokrojonej w ćwiartki
    100 g
  • ząbki czosnku
    3
  • papryczek chili, świeżych z gniazdami nasiennymi, pokrojonych na kawałki
    10 g
  • oliwy z oliwek
    20 g
  • krojonych pomidorów, z puszki
    400 g
  • cukru trzcinowego, nierafinowanego
    20 g
  • papryki wędzonej, mielonej
    1 czubata łyżeczka
  • sosu Worcestershire
    30 g
  • sosu sojowego ciemnego
    20 g
  • octu balsamicznego
    20 g
  • whisky
    40 g

Wartości odżywcze na 1 Cały przepis

Kalorie 542.3 kcal / 2269.1 kJ
Białko 7.6 g
Tłuszcz 21.5 g
Węglowodany 60.3 g
Błonnik 8.1 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Sód 1432.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...