Urządzenia i Akcesoria
Poro al vapor (200-400 g) en cestillo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
200 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
200 - 400 g de poro en rebanadas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramos
Sód
5 mg
Białko
2 g
Kalorie
119 kJ /
28 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Granos de cereal molidos (150-250 g)
5min
Carne de ave molida (carne blanca, 300 g)
1h 5min
Papa y camote rallado (200-500 g)
15min
Col rallado fino
10min
Zanahorias ralladas (500-700 g)
10min
4 Plátanos con relleno de chocolate
20min
Poro al vapor (500-800 g) en Varoma
30min
Bolitas de quinoa
1h
Chile manzano en vinagre
10min
Puré de trufa y coliflor
25min
Sopa de verduras con pesto de nuez de la india TM6
2h 20min
Limonada con jengibre y miel
5min