Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de apio, en trozos
- 120 g de zanahoria, en trozos
- 1 chile rojo, sin semillas, en trozos
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 200 g de cebolla blanca, en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cdita de comino en polvo
- ½ cdita de semillas de cilantro molidas
- ¼ cdita de sal
-
400
g de frijoles bayos cocidos, escurridos
lub 400 g de frijoles negros cocidos, escurridos - 6 - 8 rebanadas de pan, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 35.2 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 10.2 g
- Sód
- 730.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
25 min
Pimientos rellenos de quinoa
1j
Wraps de verduras
30 min
Quinoa con ejotes
30 min
Fajitas de tofu y verduras
25 min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40 min
Ensalada de berenjenas y pimientos con cuscús
35 Min
Ensalada de quinoa con tofu
55 Min
Tortitas de lentejas y sopa de calabacitas
1j 30 menit
Sándwich alto en proteína
20 min
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3h 10min
Tortitas de garbanzo
25 min