Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de apio, en trozos
- 120 g de zanahoria, en trozos
- 1 chile rojo, sin semillas, en trozos
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 200 g de cebolla blanca, en mitades
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cdita de comino en polvo
- ½ cdita de semillas de cilantro molidas
- ¼ cdita de sal
-
400
g de frijoles bayos cocidos, escurridos
lub 400 g de frijoles negros cocidos, escurridos - 6 - 8 rebanadas de pan, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 35.2 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 10.2 g
- Sód
- 730.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Betabeles con alioli de cilantro
55 dk
Boloñesa de lentejas
35 dk
Ensalada de quinoa con tofu
55 dk
Ensalada de lentejas
1h 20min
Tarta vegana de verduras con harina de garbanzo
1 Std. 5 Min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40 dk
Bowl de arroz negro con verduras asadas
1sa
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2sa 30 dk
Empanadas veganas con relleno de champiñones
1h 20min
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
25 min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30 Min
Garbanzos con camote y espinacas
40 dk