Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 150 g de pulpe de fruit de la Passion fraîche (6 ou 7 fruits)
- 50 g d'eau
- 200 g de crème liquide entière, bien froide
- 1 c. à soupe bombée de mascarpone, bien froid
- 75 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1184 kJ / 283 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Mousse aux fruits de la Passion
4h 40 min
Mille-feuille express framboise-citron
30min
Eton mess à la mangue et au citron vert
15 Min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40min
Cheesecakes en verrine
3h 5min
Mousse de fraises et framboises
20 Min
Bavarois Passion-coco
8óra 10p
Cocktail Amaretto sour
10 Min
Douceur mangue-Passion
15 Min
Tiramisu citron vert et framboises
25 Min
Mousse vanille-pomme
7h
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45min