Bouchées au porc

Bouchées au porc

4.8 36 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

  • ½ oignon coupé en quatre
  • 10 g de gingembre frais coupé en lamelles
  • 300 g d'échine de porc en morceaux de 3 cm de côté
  • 50 g de châtaignes d'eau entières, en boîte (dans les épiceries asiatiques), coupées en quatre
  • 1 bouquet de ciboule ciselé
  • 1 c. à café d'alcool de riz
  • 20 g de sauce de soja
  • 15 g d'huile de sésame
  • 1 c. à café de fécule de maïs
  • 1 blanc d'œuf
  • 1 pincée de sel
  • 24 feuilles de pâte à wonton
  • 350 g d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13 g
Kalorie 1216 kJ / 290 kcal
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...