Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolat noir à dessert, cassé en morceaux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de crème de marrons (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1135 kJ / 271 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte à tartiner chocolat-noisette-aubergine
30min
Yaourt de soja
12h 15min
Pain coco aux fruits secs
2h 55min
Yaourt à la grecque miel et noix
12h 20min
Pâte à tartiner sans gluten
15 min
Pastador aux speculoos
20min
Mochis à la fraise
45min
Breadcake à la farine de châtaigne et au gingembre
50min
Pâte à tartiner au cacao végane
15 min
Burger végétarien à la betterave
3 Std. 25 Min
Minicarottes vapeur (200-600 g)
30min
Mochis à la noix de coco
1 Std. 50 Min