Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolat noir à dessert, cassé en morceaux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de crème de marrons (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1135 kJ / 271 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moelleux vapeur choco-noisette
50min
Glace vanille aux myrtilles
12sa 30 dk
Pain coco aux fruits secs
2h 55min
Crème lait de coco-cacao (sans produits laitiers)
15min
Pâte à tartiner au cacao sans sucre
5min
Œufs au lait au citron
5h
Pâte à tartiner sans gluten
15min
Semoule de millet au lait de noisette et chocolat
10min
Pâte à tartiner chocolat-noisette-aubergine
30min
Pâte à tartiner au cacao végane
15min
Crème express chocolat-vanille
20min
Flan pâtissier au chocolat
3 Std.