Urządzenia i Akcesoria
Abricots vapeur
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
500 g
Składniki
-
500 g d'eau
-
500 g d'abricots frais coupés en deux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
2 mg
Białko
1 g
Kalorie
193 kJ /
46 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cuisson vapeur - Fruits
18 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Courgettes vapeur (200-500 g)
20min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20min
Pêches vapeur
20min
Quartiers de poire vapeur
25min
Demi-poires vapeur (500-800 g)
30min
Pommes vapeur
25min
Abricots vapeur (300-500 g)
20min
Champignons de Paris entiers vapeur (100-300 g)
15min
Poivron vapeur (100-300 g)
15min
Chou-fleur vapeur
20min
Panais vapeur (200-500 g)
20min
Minicarottes vapeur (200-600 g)
30min