Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 193 kJ / 46 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pommes vapeur
25 min
Pommes cuites à la cannelle
35 dk
Chou-fleur vapeur
20 dk
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25 min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 min
Prunes vapeur
25 min
Ananas vapeur (200-400 g)
15 Min
Abricots vapeur (300-500 g)
20 dk
Pêches vapeur
20 dk
Pêches vapeur (300-450 g)
15 Min
Demi-poires vapeur
20 dk
Fond d'artichaut à la framboise
1 Std. 10 Min