Salade de cabillaud, sauce à la mangue

Salade de cabillaud, sauce à la mangue

4.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de mangue mûre coupée en morceaux
    200 g
  • de jus de citron vert
    20 g
  • de pâte de wasabi, prête à l'emploi
    ¼ c. à café
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • d'eau
    800 g
  • filets de cabillaud (100 g chacun env.)
    4
  • de laitue iceberg
    100 g
  • de carotte coupée en bâtonnets très fins
    150 g
  • de tomate coupée en morceaux
    150 g
  • citron vert coupé en quartiers pour la finition
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 200.3 kcal / 840.3 kJ
Białko 19.5 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 11.3 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 679 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...