Burger di prosciutto e contorno di funghi

Burger di prosciutto e contorno di funghi

4.2 193 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di prosciutto cotto a pezzi
  • 30 g di Parmigiano reggiano
  • 100 g di mozzarella scolata e a pezzi
  • 30 g di pangrattato
  • 1 uovo
  • 30 g di scalogno
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di funghi misti
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 394.3 kcal / 1647.8 kJ
Białko 25.8 g
Tłuszcz 28.5 g
Węglowodany 16.4 g
Błonnik 10.8 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Sód 1400.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...