Burger di prosciutto e contorno di funghi
TM5 TM31 TM6

Burger di prosciutto e contorno di funghi

4.2 (177 ocen)

Składniki

  • 200 g di prosciutto cotto a pezzi
  • 30 g di Parmigiano reggiano
  • 100 g di mozzarella, scolata e a pezzi
  • 30 g di pangrattato
  • 1 uovo
  • 30 g di scalogno
  • 2 rametti di timo fresco, le foglioline
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di funghi misti
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1647.8 kJ / 394.3 kcal
Białko
25.8 g
Węglowodany
16.4 g
Tłuszcz
28.5 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Błonnik
10.8 g
Sód
1400.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy